Ervaringen van klanten

high fiveDe reacties van de klanten op deze manier van steriliseren en op onze werkwijze zijn ronduit zeer positief.

De meest recente reviews vindt u op google. Als u googled op Kliniek voor Endoscopie Bemmel dan toont google onze kliniek met daarbij de google-reviews

Wat is onze werkwijze:

  • Het baasje en zijn/haar hond voldoende tijd en aandacht te geven
  • De klant mag bij de hond zijn als deze de narcose krijgt en de hond mag naar huis zodra deze wakker is. De hond hoeft dus niet onnodig een halve dag in een kennel te zitten.
  • De dierenarts zelf houdt gedurende de operatie als tijdens de recovery de hond goed in de gaten.
  • Alle operaties worden door mijzelf gedaan.
  • Korte lijnen, zowel de mail als de telefoon wordt door de dierenarts zelf beantwoord.

 

Naast de vele reacties per mail of post kunt u ook online de ervaringen met onze kliniek lezen. Hieronder staan een aantal links weergegeven.

http://www.hondenpage.com/hondenforum/25716/1/laparoscopische-sterilisatie.php  Hier staan de reacties op van 4 verschillende klanten die hun teef bij ons laparoscopisch hebben laten steriliseren.

http://www.barfplaats.nl/forum/index.php?topic=90454.15 Dit is het verhaal van Lefki, een adoptie hond uit Griekenland, die ik nog op de vorige locatie laparoscopisch heb gesteriliseerd:

Vorige week woensdag is ze dan gesteriliseerd!! Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om dit in Arnhem uit te laten voeren, in de kliniek van Hornstra, bij dierenarts Eric van der Meulen. En het is super goed gegaan! Nergens last van! Ik ben echt enorm te spreken over deze dierenarts en de methode van steriliseren.

Wat fijn is, is dat;
-ze het niet alleen goed vinden dat je er bij blijft totdat ze onder zeil is, maar dat zelfs min of meer eisen!  
-ze een roesje kreeg via een branule; dus direkt onder zeil, zonder verzet of misselijkheid!
-hij gebruikt maakt van een gasnarcose; geen restverschijnselen (geen chemicalien die lang in het lichaam blijven…het gas is na stopzetting toedienen ook meteen weer uit het lichaam) en natuurlijk goed regelbaar, goede controle (hart- en longbewaking).
-hij niet standaard antibiotica geeft of voorschrijft, alleen op indicatie (bv lage weerstand of huiduitslag)
-er veel persoonlijke aandacht en ruimte was.

Ik kan iedereen deze dierenarts aanraden dus!

Met Lefki gaat het geweldig. Ze is om 13uur geholpen en om 18uur was ze al weer helemaal de oude. Lekker gegeten, gedronken, gepoept, geplast. En de dag er na weer heerlijk  gewandeld en gespeelt met andere honden. 

 

http://www.hondenforum.info/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4184  Hier leest u de ervaring van het baasje van puckie, de Puggle. Dit is een nieuw ras, ontstaan uit een kruising tussen een Mopshond (“Pug”) en een Beagle.

http://jeliefstehond.nl/sterilisatie-teefje/  De eigenaar van de online puppy-cursus “Je liefste hond” heeft haar jonge labrador bij ons laten steriliseren. Op haar site beschrijft zij haar ervaring en geeft daarnaast nog extra informatie over de voor- en nadelen van steriliseren.

Ik ben het vrouwtje van LAYLA en ik heb haar door dr. Van der Meulen laten steriliseren dmv een kijkoperatie. Wat ik kwijt wil (laat ik eerlijk zijn…..de zenuwen gierden door mijn keel) is dat het hele traject met deze geweldige arts soepel en super is verlopen….. Waar tref je nou nog een specialist die je gewoon zijn mobiele nummer verstrekt en ook echt opneemt? Welke arts belt en bericht je gedurende het hele proces? Én ervoor….erna? Ik ben vol lof over deze kundige man…..en mijn meisje van een rigdeback heeft geen centje last gehad…. Absoluut een aanrader! Dank u wel met een poot van LAYLA

😊Vriendelijke groet, Susi